• All-in prijzen, géén verrassingen bij het afrekenen
  • U ontvangt uw e-tickets direct na betaling
  • Betalen met iDeal & creditcard
  • 1. uw kaarten
  • 2. winkelwagen
  • 3. betaling
Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
serie Internationale selectie

series – 253

Internationale Selectie

Al jaren presenteert het Chassé Theater in Breda elk seizoen zijn Internationale Selectie met voorstellingen van de hand van makers met een internationale reputatie. Voorstellingen die anders niet in Nederland te zien zouden zijn.

3 voorstellingen voor € 55 i.p.v. € 85

wo 9 okt Cie Non Nova Saison Sèche (p. 24)
di 10 mrt  Grupo de Rua / Bruno Beltrao Inoah (p. 26)
wo 22 apr Cie Par Terre  Kata (p. 28)

 

Compagnie Non Nova / Phia Ménard  Saison Sèche  wo 09 okt 2019 - 20:30 uur - Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal internationale selectie
Grupo de Rua / Bruno Beltrão  Inoah  di 10 mrt 2020 - 20:30 uur - Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal internationale selectie
Compagnie Par Terre / Anne Nguyen  Kata  wo 22 apr 2020 - 20:30 uur - Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal dans

Let op: Er worden nu de best beschikbare plaatsen voor u uitgekozen. Bestelt u kaarten voor een theatervoorstelling en u wilt uw stoelkeuze of rang wijzigen, klik dan op aanpassen naast elke voorstelling. Indien u kaarten bestelt voor een cinemavoorstelling is er geen stoelkeuze mogelijk en worden de beste plaatsen voor u geselecteerd.


OK